Ciepliki
5.0
Based on 152 reviews
powered by Facebook
Urszula Bereźnicka
Urszula Bereźnicka
2021-10-12T08:23:46+0000
Polecam gorąco! Kubki są przepiękne, ręczne malowanie powoduje, że dokładnie takiego samego cuda nie ma nikt inny! ❤️💜❤️💜
Mira Grochowska
Mira Grochowska
2021-10-07T18:53:39+0000
Gorąco polecam! zamówiłam dwie spersonalizowane filiżanki ☕☕🍭multikolor- kontakt w celu ustalenia szczegółów rewelacyjny, szybka realizacja, efekt końcowy na żywo powalający. przepiękne są te filizanki. widać mega dbałość o każdy listeczek. Dziękuję bardzo❤🔥na pewno wrócę🙂
Wiolka Blaski
Wiolka Blaski
2021-09-26T09:22:16+0000
mega szybka realizacja zamówienia, zamówiłam kubek na prezent, aż ciężko było mi się rozstać z kubeczkiem 🙈♥️ polecam całym sercem!
Beata Siemieniuk-Łapińska
Beata Siemieniuk-Łapińska
2021-08-24T07:28:42+0000
Filiżanki piękne, wykonanie precyzyjne, kontakt przemiły 🙂 Polecam w 100%
Renata Przybylska-Korbanek
Renata Przybylska-Korbanek
2021-07-16T14:34:26+0000
To była i jest miłość od pierwszego wejrzenia. Profesjonalne doradztwo. Filiżanki i cukiernica przecudowne!
Anna Korniluk
Anna Korniluk
2021-07-06T15:30:02+0000
Filiżanki ze spodeczkami są cudowne🥰 wykonanie pierwsza klasa, ciekawa jestem co powiedzą Nowożeńcy😊 Bardzo dziękuję😘
Monika Lebida
Monika Lebida
2021-07-02T16:05:22+0000
Do tych co się mają wątpliwość - bez obaw! Dla siebie czy na prezent bez znaczenia. Piękne i estetyczne wykonanie. Od Cieplików otrzymacie nietuzinkowe ceramiczne cuda ☕! Przygotowanie do wysyłki pierwsza klasa i podejście do klienta na wysokim poziomie😊 Polecam 🌷
Marzena Duczkowska
Marzena Duczkowska
2021-07-01T19:58:42+0000
Mąż pozazdrościł mi na dzień mamy to i on został obdarowany na dzień taty i tak powstała Cieplikowa rodzinka❤️Kocham❤️Poranna kawa smakuje o wiele lepiej😍☕
Izabela Jezierska-Świergiel
Izabela Jezierska-Świergiel
2021-06-26T09:15:04+0000
Pięknie wykonane dzieło jest już w rękach obdarowanego! Bardzo polecam! Gdy tylko zaczynam szukać czegoś, czym mogę sprawić komuś radę, zawsze w pierwszej kolejności myślę o Cieplikach.I zawsze jest to strzał w dziesiątkę! Dziękuję
Anna Lemańska
Anna Lemańska
2021-06-03T19:27:55+0000
Majstersztyk poprostu. Polecam gorąco jeszcze nigdy przesyłka aż tak mile mnie nie zaskoczyła 😁aż żałowałam że to na prezent a nie dla mnie 🤭wykonanie rewelacja. Wspaniali ludzie.Naprawde warto 😁
Kasia Wódka
Kasia Wódka
2021-05-27T11:59:12+0000
Piękniejszego prezentu nie można otrzymać ❤️Każde dzieło, które pochodzi z Państwa rąk i jest wyjątkowe i niepowtarzalne.Bardzo dziękuję i serdecznie polecam ♥️
Angelika Stolorz
Angelika Stolorz
2021-05-14T05:19:35+0000
Kubki bardzo starannie wykonane, z ogromną dbałością o każdy szczegół. Cieszę się, że kupiłam w prezencie dla męża jeden i drugi dla siebie przy okazji, ponieważ ogromnie byłabym zazdrosna ! 😄 A tak, jestem ogromnie zadowolona, zachwycona ponieważ mamy coś niepowtarzalnego, wyjątkowego 💗
Anna Kurs
Anna Kurs
2021-05-04T18:34:19+0000
Filiżanki zamówiłam dla pary młodej na prezent z wybranym napisem na spodku (inicjały pary młodej i data ślubu). Napis prezentuje się super👍Są piękne. Myślę, że para młoda będzie miała świetną pamiątkę😍 Polecam innym!
Joanna Gola
Joanna Gola
2021-04-29T12:09:22+0000
Polecam!!! Piękne rękodzieło <3 każda zamówiona rzecz jest wyjątkowa! 🥰 Z 3 zamówionych filiżanek nie wiem, która podoba mi się najbardziej... 😁 😍 Kubek 550ml piękny, poręczny i spersonalizowany 🥰 Na żywo ceramika robi jeszcze większe wrażenie niż na zdjęciach! 🤩😍 Poza tym przemiły kontakt i świetnie zabezpieczona paczka! Wszystko dotarło w stanie idealnym!
Ania Tomas
Ania Tomas
2021-04-28T14:55:24+0000
Mój kolorowy kubeczek w psie łapki - serduszka🐾💕 już u mnie Cudowny 💝 Dziękuję
Marta Zbiejczuk
Marta Zbiejczuk
2021-04-19T14:44:29+0000
Przecudowne produkty i fantastyczna obsługa. Czego chcieć więcej. ❤️❤️❤️
Marta Olson
Marta Olson
2021-02-24T09:17:57+0000
Witam ☺️Kubki od Cieplików są po prostu przepiękne. Jestem totalnie zachwycona, piękne, lekkie i wygodnie trzymaja się super w ręku. Przyjemnie dla oczu podziwiać małe arcydzieło sztuki podczas porannej/ wieczornej kawy czy herbaty😍
Małgorzata Matusiak
Małgorzata Matusiak
2021-02-08T18:01:14+0000
Piękny kubeczek! Uwielbiam ceramikę w którą artysta wkłada całe serce. Cudowne dzieło nawet to z outletu.
Natalia Kuśmierczyk
Natalia Kuśmierczyk
2021-01-27T18:18:31+0000
UWAGA! Proszę przeczytać CAŁOŚĆ przed podjęciem decyzji!Odradzam kupowanie "cieplików" w prezencie! Ja zrobiłam ten błąd... Zamówiłam pięć kubków, z dedykacjami imiennymi, dla zespołu lekarzy, którzy mnie operowali. Nie mogę odżałować! Kubki są przepiękne! Tak przepiękne, że najchętniej bym ich nikomu nie dawała, ale mają napisy z imionami... 🙁 A serio - oryginalne wzory, niezwykła staranność wykonania, subtelność i klasa. Bardzo starannie zabezpieczone na czas transportu. Dodatkowym atutem... Cieplików - jest fantastyczny kontakt z wytwórcami i ich nieskończona cierpliwość do marudnej klientki. Na pewno wrócę po kolejne egzemplarze przepięknej, niepowtarzalnej ceramiki. :)I już na koniec - szczerze radzę - jeśli chcecie kupić "cieplika" dla kogoś - nie bądźcie głupi, zamówcie od razu dla siebie też, mniej wam będzie żal się rozstać z tym "prezentowym"read more
Joanna Gałka
Joanna Gałka
2021-01-23T19:37:16+0000
O tej firmie można mówić tylko pozytywnie. Kontakt na messengerze bardzo miły i szybki, przesyłka zabezpieczona bardzo dobrze no i co najważniejsze piękne filiżanki. 😍 Z pewnością jeszcze coś zamówię. Polecam gorąco!
Ewa Pura
Ewa Pura
2020-12-28T21:48:33+0000
Wspaniałe filiżanki 🥰odkryłam Ciepliki przez przypadek🥰i jest to miłość od pierwszego wejrzenia 🥰🥰🥰. Na pewno wrócę 😁. Gorąco polecam!
Marta Kuzyk
Marta Kuzyk
2020-12-22T18:08:55+0000
Serdecznie dziękuję za przepiękne filiżanki.Radość bezcenna Dziękuję 😘😘😘😘
Hanna Kupska
Hanna Kupska
2020-12-22T15:00:21+0000
Przepiękne arcydziela❤. Wyglądają w rzeczywistości jeszcze sliczniej. Miały być na prezent ale zakochałam się we wszystkich. Kontakt szybki, ludzie przemili i w dodatku paczka dotarła przed świętami, nie liczyłam na taki cuuud😄 i w dodatku pieknie spakowane🤗 z niespodzianka w każdym z zamówionego elementu. Bardzo polecam❤❤❤
Ewa Marzec
Ewa Marzec
2020-12-17T21:25:46+0000
Przepiękne wykonanie, widać pasję i serce włożone w tworzenie każdego egzemplarza, serdeczny kontakt z klientem. Polecam wszystkim i dziękuję 🖤
Kasia Ś-a
Kasia Ś-a
2020-12-10T17:44:11+0000
w dniu wczorajszym otrzymałam moje pierwsze (ale na pewno nie ostatnie zamówienie )Dotarły do nas filiżanki w wersji XXL 😉 i muszę powiedzieć że są totalnie przecudowne!!! Pomimo pojemności wyszły takie zgrabniutkie że nie widać jak dużo w sobie pomieszczą!! Będą idealne do herbatki na zimowe wieczory albo na długie posiedzenia przy kawie!! Uwielbiam współpracę z artystami z pasją a tacy zdecydowanie Państwo jesteście !!! Widać i czuć że wszystko co Państwo tworzycie powstaje z pasji i... serca!!! jestem totalnie zauroczona!!! ciesze się że zdecydowałam się "zaryzykować" wersje XXL i gorąco polecam!!!jeszcze raz ogromnie dziękuję 😀read more
Urszula Świątek
Urszula Świątek
2020-12-10T11:10:33+0000
Zakupiłam już kolejna filiżankę szybko przyszło i jest jeszcze piękniejsza niż na zdjęciach polecam jak najbardziej napewno to nie jest mój ostatni zakup ❤️❤️❤️❤️
Magdalena Con
Magdalena Con
2020-12-07T12:36:56+0000
Filiżanki są jeszcze piękniejsze niż na zdjęciach 😍 polecam serdecznie!
Zuza Nowak
Zuza Nowak
2020-12-05T11:46:37+0000
wspaniała ręczna robota ❤️❤️❤️❤️
Alicja Sieśkiewicz
Alicja Sieśkiewicz
2020-12-04T10:04:59+0000
Jestem zachwycona całokształtem ❤ kubek kupiłam sobie w prezencie, jest śliczny, oryginalny, idealny. Brak ucha dodaje mu urody ❤ w paczce czekała na mnie niespodzianka i liścik odręcznie napisany. Bardzo miło dostać taką przesyłkę w piątkowy poranek ❤ dziękuję i serdecznie polecam Ciepliki ❤
Małgorzata Jaworska
Małgorzata Jaworska
2020-12-03T20:00:03+0000
Polecam i zachęcam do kupowania 🤩Jestem mega zadowolona z zakupów .
Joanna Ziaja
Joanna Ziaja
2020-11-26T10:43:02+0000
Długo obserwowałam firmę Ciepliki, pięknie wykonane i ozdabiane kubki, filiżanki 😍😍😍 Pewnego dnia pojawiła się informacja o nowej, malutkiej espresso 🤗🤗🤗 Serce zabiło mocniej 💓💓💓 Zamówiłam, wybrałam kolor i wzór...mam moją piękną i jedyną w swoim rodzaju filiżankę espresso 🤩🤩🤩 Dziękuję bardzo i polecam z całego serca firmę Ciepliki 😍😍😍
Edyta Jarosz
Edyta Jarosz
2020-11-19T16:27:54+0000
Rękodzieło idealne na prezent, duży wybór form, wzorów i możliwość umieszczenia osobistej dedykacji co czyni kubki/filiżanki jedyne w swoim rodzaju. Proces zakupu od początku do końca bardzo sprawny a przesyłka zabezpieczona z zachowaniem chyba wszystkich norm międzynarodowych w tym zakresie 😉 polecam...
Sylwia Sobieraj
Sylwia Sobieraj
2020-10-30T19:26:35+0000
Cieplikowe kubeczki są przepiękne, wykonane z sercem i niezwykłą starannością, dopracowane w każdym najmniejszym szczególe😍🍵🤗 Świetny kontakt z Panią Anetą!😘 Z pewnością zamówię tam jeszcze niejedno CUDO❤❤❤ Jestem pod ogromnym wrażeniem i gorąco polecam!👌👌👌
Gabriela Korczyńska De Rada
Gabriela Korczyńska De Rada
2020-10-29T18:04:31+0000
Z całego serca polecam cieplikowe produkty. Filiżanka dotarła bezpiecznie i szybko. W paczce czekał również liścik i mały upominek. Sama filiżanka jest przepiękna i oryginalna - nie ma takiej drugiej na świecie (a to dlatego, że każdy produkt jest w 100% wytwarzany ręcznie, istnieje dodatkowo opcja spersonalizowania). Jestem zachwycona!!! 😍😍😍 I coś czuję, że to nie ostatni cieplikowy zakup 🙊🙉🙈
Kate Chodkowska
Kate Chodkowska
2020-10-20T20:04:41+0000
Pierwszy kubeczek był ode mnie dla mnie 🥰. Przejechał pół świata. A drugi to prezent dla mamy. Super obsługa klienta 🌹Przesyłka zapakowana bezpiecznie. Kubeczek zapakowany cudnie. I z jednym dostałam czekoladkę jako dodatek a z drugim herbatkę. Szybka dostawa kurierem następnego dnia po wysyłkę. Gorąca polecam 🙂
Ana Ania
Ana Ania
2020-10-04T13:41:50+0000
Polecam całym sercem, za jakość, kreatywność, pasję, za miłość do tego co się robi.. Polecam za całokształt pracy, za wiarę w sukces i szczęście. Uwielbiam Ciepliki... 😘 😘 😘
Karolina Zawacka
Karolina Zawacka
2020-09-28T14:28:06+0000
Kubki są przepiękne, warto czekać na takie perełki. Jesteśmy z mężem zachwyceni. Polecam serdecznie❤️☺️
Dorota Benkowska
Dorota Benkowska
2020-09-03T05:53:03+0000
Przecudowne cudeńka 😍💗 bardzo polecam 💗
Katarzyna Łuczak-Rejman
Katarzyna Łuczak-Rejman
2020-08-11T08:31:11+0000
Jakość wyrobów, kontakt z klientem i dbałość o każdy szczegół, to na pewno nie moje ostatnie zamówienie Was, polecam gorąco🤩
Karolina Łuczak-Feledyn
Karolina Łuczak-Feledyn
2020-08-11T08:16:31+0000
Dostaliśmy Wasz zestaw w prezencie ślubnym, jest cudowny. Jesteśmy pod wrażeniem jakości i wykonania z dbałością o każdy szczegół ❤️
Anna Siudzińska
Anna Siudzińska
2020-07-08T10:45:04+0000
Piękne, nietuzinkowe drobiazgi 😉 Polecam!
Monika Maćkowiak
Monika Maćkowiak
2020-05-12T18:19:15+0000
Filiżanki są przepiękne ♥️ kontakt z Panią Anetą wzorowy, naprawdę szczerze polecam 😉 widać, że Pani tworzy z pasją
Joanna RW
Joanna RW
2020-04-28T11:07:00+0000
Filiżanka przepiękna ! 🤗 idealna na prezent 🎁💗 dziękuje ! ☺️
Beata Grablun
Beata Grablun
2020-04-17T18:22:53+0000
Witam. Moja ocena celujaca. PANI pracę są cudowne pracę rąk ludzkich. Pozdrawiam Panią Anete
Sylwia Drozd
Sylwia Drozd
2020-04-17T12:23:00+0000
Wykonanie przepiękne😍,widać, że tworzone z pasją♥️szczerze polecam 😍😍
Katarzyna Gaczyńska
Katarzyna Gaczyńska
2020-04-08T19:12:33+0000
profesjonalna obsługa , kubeczki zapakowane tak że nic nie mogło się im przydarzyć a niebieskie kubeczki przecudne ❤️Polecam 👍
Magdalena Pietras
Magdalena Pietras
2020-04-04T18:26:56+0000
Polecam każdemu z czystego serca. Zakochałam się w filiżance, która do mnie niedawno dotarła ❤️ precyzyjne, piękne wykonanie i miły kontakt ze sprzedawcą to klucz do Państwa sukcesu ❤️ dziękuję
Kamila Mikita
Kamila Mikita
2020-03-17T14:35:17+0000
Miła obsługa, szybka realizacja oraz dobre wykonanie. Taką recenzję wystawiłbym, gdybym była zadowolona z zakupu, a, że jestem ZACHWYCONA🤩 to ujmę to inaczej: Pani Aneta zrealizowała wymyślony przeze mnie wzór na kubek w 150%. Nie spotkałam się z odzewem typu: "Nie realizuję indywidualnych projektów", wręcz przeciwnie! A kubek z konwaliami wyszedł fantastyczny.♥️Nadany w dniu wczorajszym został właśnie odebrany:) Serdecznie polecam, kubek jest przepiękny, a kontakt z Panią "cieplikową" to... czysta przyjemność:)read more
Dominika Pękała
Dominika Pękała
2020-03-03T11:30:35+0000
Kubek piękny szybką wysyła. Bardzo miła obsługaPolecam 🤗
Dola O'Sullivan
Dola O'Sullivan
2020-02-26T18:11:47+0000
Piekne wykonanie, dobra jakosc. <3
Aneta Nalepka
Aneta Nalepka
2020-02-20T12:10:23+0000
Przepiękne filiżanki 💗😍! Fantastyczny i przemiły kontakt 😀 Serdecznie dziękuję Pani Anecie 😘 i polecam z całego serca💗💐
Ewelina Szymonek
Ewelina Szymonek
2020-02-20T07:08:53+0000
Piękne produkty, terminowe wykonanie, przemiła Pani Aneta, która pomogła w konspiracji i zamówieniu prezentu dla mamy ☺️ Wszystko wykonane perfekcyjnie 🙂 Myślę, że filiżanki będą służyć przez lata 🙂 pozdrawiamy razem z mamą Renatą całą Cieplikową rodzinkę ☺️
Ew Wa
Ew Wa
2020-02-18T23:04:50+0000
Pani Aneta po moich sugestiach stworzyła dwa piękne i niepowtarzalne kubeczki. Jestem zauroczona wykonaniem, detalami i dopracowaniem szczegółów. Uwazam że cena jest zdecydowanie za niska jak na takie perfekcyjne wykonanie! Kontakt z Panią jest naprawdę dobry, doradzi i wszystkie sugestie bierze pod uwagę 🙂 dziękuję, to nie będzie moje ostatnie zamowienie 🙂
Mariusz Brzeziński
Mariusz Brzeziński
2020-02-13T18:00:28+0000
Zarówno cieplikowe kubki, jak i filiżanki (kupione kilka miesięcy temu) sprawiły żonie ogromną radość jako prezenty 🙂 Są przepięknie, kunsztownie wykonane i bardzo jakościowe.O obsłudze klienta również złego słowa powiedzieć nie można, wręcz przeciwnie! Polecam z całego serca!
Marzenie Moje
Marzenie Moje
2020-02-13T08:09:42+0000
Serdecznie polecam🤩 cudowna właścicielka, indywidualne podejście, klient ma poczucie że współuczestniczy w tworzeniu swojej zastawy 😍, Pani Aneta na etapie tworzenia kubeczka przesyła filmiki z realizacji i można wnosić swoje pomysły i uwagi. Poza tym świetny kontakt, błyskawiczna dostawa, paczka pięknie zapakowana z ręcznie wpisanym bilecikiem🥰
Magdalena Szymbrowicz
Magdalena Szymbrowicz
2020-02-12T18:18:27+0000
Dziś kurier przyniósł mój pierwszy Cieplikowy kubek, a może wyrośniętą filiżankę 🤔, bo kubek jest tak elegancki i piękny, że to określenie jest dla niego zbyt toporne. Uwielbiam go od pierwszych zdjęć, które podsyłała mi Pani Aneta, cudownie ciepła i miła osóbka. Kontakt rewelacyjny, cierpliwość i wyrozumiałość, jakiej życzyłbym sobie jako rękodzielnikowi w kontakcie z klientami, a także i klientom od każdego sprzedawcy. Przesyłka błyskawiczna i przepięknie zapakowana, widać, że nie tylko w... kubek Ciepliki wkładają serce. a sam kubek ZACHWYCAJACY 😍Polecam serdecznieread more
Aleksandra Weremczuk
Aleksandra Weremczuk
2020-01-28T13:20:15+0000
Ciepliki to bardzo miła obsługa, indywidualne podejście, dbałość o detale ale przede wszystkim pasja i miłość, którą od razu widać w produktach ❤️ Kubek przyszedł skutecznie zabezpieczony, a rozpakowywanie go było jak otwieranie prezentu (tak, takiego obowiązanego wstążką). To nie jest zwykły kubek- to jest małe dzieło sztuki, w które artystka włożyła wiele serca. To element codziennej przyjemności picia kawy/ herbaty, coś co ma się codziennie w ręce i każdego dnia cieszy tak samo. To był... pierwszy zakup ale myślę, że nie ostatni ❤️read more
Klementyna Kruczek
Klementyna Kruczek
2020-01-24T13:27:29+0000
Cieplikowe kubki są niepowtarzalne, uzależniające😃 pięknie zapakowane, klient czuje się dopieszczony 😊z całego serca polecam Cieplikowe kubeczki dla siebie i na prezent🎁 Kawa jest w nich przepyszna😍 mam kilka w swojej kolekcji😊
Anna Anczykowska
Anna Anczykowska
2019-12-19T21:46:55+0000
Polecam zdecydowanie! Zamówione filiżanki i cukiernica ślicznie pomalowane 😍 Wygląd cudeniek wart był dłuższej chwili czekania 🙂 Przesyłka dotarła bardzo szybko, bez problemów i w całości 😀 Teraz tylko czekać do świąt, żeby zobaczyć minę obdarowanych po rozpakowaniu prezentów 💖❤️🎁😍
Małgorzata Krauze
Małgorzata Krauze
2019-10-25T20:11:20+0000
Piękny zestaw do parzenia, picia i słodzenia herbatki. Obdarowani ucieszeni z pamiątki. Dziękuję ❤️
Kamila Porwoł
Kamila Porwoł
2019-10-24T13:36:24+0000
Fantastyczna współpraca i szybka realizacja zamówienia. Rękodzieło na najwyższym poziomie, aż miło trzymać w ręku tak pięknie ozdobione naczynie. Obdarowana była szczerze zachwycona, a to chyba najlepsza rekomendacja. Serdecznie polecam 🙂
Gabriela Szypuła
Gabriela Szypuła
2019-10-20T09:20:37+0000
Filiżanki są przepiękne, widać, że w ich wykonanie Pani Aneta wkłada całe serce. Znajomi byli zachwyceni prezentem 🙂 Dziękuję również za przemiły kontakt i szybką realizację zamówienia. Serdecznie polecam!
Dominika Walas
Dominika Walas
2019-10-18T13:42:59+0000
Przede wszystkim od pierwszej wymienionej wiadomości czuć, że Pani Aneta to fantastyczna, miła osoba. Kontakt na każdym etapie realizacji zamówienia wspaniały. Zamówiłam dwie filiżanki na prezent, obie prześliczne. Polecam serdecznie i na pewno wrócę :-).
Mar Lena
Mar Lena
2019-10-11T04:12:36+0000
Wszystkim polecam ❤️❤️❤️❤️ zamówienie wykonane w 100% 👍 komunikacja bardzo dobra wszystko na czas. Dziekuje i polecam ❤️❤️
Ania Doktór
Ania Doktór
2019-09-29T16:11:09+0000
Produkt ładnie i super zdobiony.Szybko dostarczony. Gorąco polecam.
Katarzyna Rados
Katarzyna Rados
2019-09-26T07:15:57+0000
Z całą pewnością polecam produkty Cieplikowe😊. Ostatnio do mojego zestawu, składającego się z czajniczka, cukiernicy i filiżanek, który otrzymałam na urodziny- dołączyła maselnica😊. Planuje dalsze kompletowanie kolekcji cieplikowej, ponieważ wszystkie produkty są wykonane starannie, z dbałością o szczegóły. Paczka super zabezpieczona. Maselnica dotarła nietknięta👍. Świetny i systematyczny kontakt z panią Anetą! 10/10 dla Cieplików❤
Beata Kredzińska-Kozłowska
Beata Kredzińska-Kozłowska
2019-09-14T14:13:27+0000
Filiżanki w maki i chabry - cudowne.Kontakt z twórcą - bardzo mily i rzeczowy. polecam z całego serca
Katarzyna Wandor
Katarzyna Wandor
2019-09-14T08:30:59+0000
Filiżanki arcydzieło! Napewno nie skończę na jednym zamówieniu! Gorąco polecam! ❤️
Karola Zabrzeńska
Karola Zabrzeńska
2019-09-11T20:44:57+0000
Zamówione przeze mnie filiżanki to male dzieło sztuki! Są idealne, ładniejsze nawet niż je sobie wymyśliłam! Bardzo podobał mi się tez sposób zapakowania ich do przesyłki - nie dość, że były dobrze zabezpieczone, to jeszcze zapakowane tak estetycznie! Ogromny plus ode mnie za ręcznie wypisany bilecik. Od początku do końca projektu widać zaangażowanie i indywidualne podejście do klienta <3 Bardzo serdecznie dziękuję
Michał Glosz
Michał Glosz
2019-09-09T19:40:53+0000
Naprawdę solidna firma. Od samego początku mega profesjonalna obsługa. Ustalenie dokładnego wzoru zamówienia zakończone wykonaniem małej próbki dla potwierdzenia, że o to właśnie chodzi. Ustalony w dniu zamówienia termin wykonania dwóch zamówień został dotrzymany. Zgodnie z ustaleniami kilka dni prędzej otrzymuje się wykonany projekt do ostatecznej akceptacji - jeśli byłoby coś nie tak istniała możliwość korekty wzoru. W moim przypadku nie było takiej konieczności - efekt był taki jak... spodziewany a nawet lepszy. No i najważniejsze - po otrzymaniu profesjonalnie spakowanej przesyłki, która zabezpieczona była przed "przesyłką kurierską lotniczą" okazało się, że na żywo zamówione filiżanki wyglądają jeszcze lepiej niż na zdjęciach. Jestem pewien, że obdarowane osoby również będą zachwycone projektem i wykonaniem.Reasumując - gorąco polecam Ciepliki. Zgodnie z hasłem przewodnim firmy można po nich "oczekiwać dobrego".read more
Martyna Maliszewska
Martyna Maliszewska
2019-09-05T11:53:46+0000
Jestem zachwycona!!! Piękne filiżanki, przemiła i rzetelna obsługa 🙂 nawet w awaryjnych sytuacjach stanie na wysokości zadania ♥️ dziękuję Pani 🌷🎶
Aneta Wojtal
Aneta Wojtal
2019-09-02T15:08:24+0000
Małe Wielkie dzieła sztuki. W rzeczywistości zamówione produkty są jeszcze piękniejsze niż na zdjęciu. Gorąco polecam 😀
Agata Wyszyńska
Agata Wyszyńska
2019-08-17T19:58:40+0000
Pięknie wykonane indywidualne zamówienie! Ogrom ciepła, życzliwości, rewelacyjny kontakt i przede wszystkim po prostu cudo!
Konstancja Kaziród
Konstancja Kaziród
2019-08-07T18:52:48+0000
fantastyczny kontakt z właścicielką... przepiękne delikatne dzieła.... wszystkie wymogi spełnione.. szybki i profesjonalny kontakt. dziękuję i polecam!
Agnieszka Żebrowska
Agnieszka Żebrowska
2019-08-01T13:41:41+0000
Jestem zachwycona zarówno zestawem, jak i pojedyńczymi kubkami. Pięknie zapakowane, pani Aneta zadbała o każdy najmniejszy szczegół. Dziękuję 💙💙💙
Daniel Woźniak
Daniel Woźniak
2019-07-23T07:55:41+0000
Z wielką przyjemnością rekomenduję cieplikowe przedmioty od Pani Anety👍 Zamówiłem 2 filiżanki z talerzykami i śmiało mogę powiedzieć, że są to dzieła sztuki😀☕️ Pani Aneta doskonale zrozumiała moją koncepcję, a jej doświadczenie i zmysł artystyczny pozwolił dodać jeszcze kilka smaczków, dzięki czemu filiżanki wyglądają przepięknie🥰 Ciepliki zamówiłem na nową drogę życia i wiem, że wkradną się one do naszej codzienności😀👍❤️ Ciepliki otrzymują ode mnie notę 1️⃣0️⃣0️⃣ na 1️⃣0️⃣
Olka Maris
Olka Maris
2019-07-22T09:11:24+0000
Właścicielka tworzy cudowne rzeczy ! W swoją pracę wkłada swoje serce i to widać na każdej z jej prac ! polecam ! 🙂 <3
Aneta Gasek
Aneta Gasek
2019-07-12T07:00:40+0000
Dziękuję za spełnienie mojego kubeczkowego marzenia 🙂 Piękne wykonanie!!! 😍
Basia Wróbel
Basia Wróbel
2019-07-06T18:44:08+0000
Polecam! super kontakt, szybka realizacja, a filiżanki ... cudne, przepiękne i ponadczasowe 🙂
Beata Gierlach
Beata Gierlach
2019-07-02T10:36:22+0000
Ciepliki są przepiękne <3 A kontakt z panią Anetą przesympatyczny, jestem mega zadowolona - polecam :P23,10..2020r.Bardzo, bardzo dziękuję, ciepliki są niesamowite ❗️ A kontakt z panią Anetą przesympatyczny - polecam z całego serca <3
Paulina Szczerbińska
Paulina Szczerbińska
2019-06-29T16:22:31+0000
Przepiękne prace, przemiła Pani która je wykonuje;) polecamy bez dwóch zdań:)))❤
Wioletta Jaskulska
Wioletta Jaskulska
2019-06-11T15:23:22+0000
Porcelana przepiękna😍 Wykonana z ogromną starannością a przede wszystkim z sercem❤️ Prezentuje się naprawdę wyjatkowo🤩👌Pani Anetka zadbała o staranne zapakowanie każdego elementu zastawy, dzięki czemu dotarła do mnie w nienaruszonym stanie. Jestem zachwycona i szczerze POLECAM! Z pewnością to nie jest mój ostatni zakup👍😊
Elżbieta Budner
Elżbieta Budner
2019-06-04T13:06:00+0000
Pani Aneta tworzy cuda 😊 filiżanka, którą zamówiłam na prezent jest prześliczna. Kontakt z Panią jest rewelacyjny. Serdecznie polecam 😊
Agnieszka Matuszewska
Agnieszka Matuszewska
2019-05-30T12:31:55+0000
Porcelana..... najpiękniejsza najlepsza, najszybsze realizację idealnie... zakupy u Pani to sama przyjemność, zapakowane tak że nawet jakby spadło z pałacu kultury to i tak by było całe... Rewelacja!!!!!!!!
Natalia Junkier
Natalia Junkier
2019-05-23T20:43:24+0000
Pani Aneto kubeczki sa przesliczne 🙂 dziekuje jeszcze raz i bardzo serdecznie pozdrawiam 🙂
Magdalena Poter-Juszczyk
Magdalena Poter-Juszczyk
2019-05-23T03:11:24+0000
Super kontakt z Panią Anetą i przecudne ciepliki. Zdjęcia nie oddają całego uroku filiżanek ozdobionych przez Panią Anetkę. Ja, jestem po porostu zachwycona! 💕Wysyłka zrealizowana bardzo szybka, tak jak sam proces powstawania filiżanek. Jestem bardzo zadowolona i szczere polecam Ciepliki, w szczególności na prezent. ❤️💕
Klaudia Swora
Klaudia Swora
2019-05-21T09:17:41+0000
Kubek jest przepiękny, Pani Aneta bardzo miła i sympatyczna. Kontakt super. Bardzo polecam Cieplikowe cudeńka😍😍😍
Justyna Frydrych
Justyna Frydrych
2019-05-14T06:47:29+0000
Niesamowity talent i równie cudowne serce Właścicielki, która swój piękny kubek podarowała na licytacje dla serduszka Kasi Jędrasiak 💖 serdecznie polecam!
Marta Engelhardt
Marta Engelhardt
2019-05-12T08:48:22+0000
Pierwsze zamówienie cieplikowe i na pewno nie ostatnie. Cieplikowa filiżanka jest wprost cudna!!! Kolory na żywo wyglądają jeszcze lepiej! Kontakt z Panią Anetą przewspaniały! Towar wysyłany ekspresowo, zapakowany idealnie. POLECAM!!! Na pewno wrócę po kolejne piękne i niepowtarzalne prezenty!!!!
Małgorzata Koczumińska
Małgorzata Koczumińska
2019-05-07T18:47:41+0000
Dzisiaj odebrałam kubeczek, jest śliczny. Bardzo dobry kontakt, szybka realizacja - na pewno to nie był ostatni zakup 🙂
Natalia Koczur
Natalia Koczur
2019-05-06T13:27:18+0000
Właśnie odebrałam kubeczek ❤️ W rzeczywistości jest jeszcze piękniejszy niż na zdjęciach. Piękne wykonanie i dopracowanie każdego szczegółu. Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Na pewno tu jeszcze kiedyś wrócę. Z całego serca polecam Ciepliki 😍
Stefania Włodyga
Stefania Włodyga
2019-04-30T07:52:18+0000
Filiżanka i spodek przepiękny. Mimo bardzo szybkiego zlecenia kontakt i wysyłka ze strony Pani Anety idealny 🙂 zakupy u takiego twórcy to czysta przyjemność. Polecam dla wszystkich którzy chcą piękne rzeczy od mega utalentowanej i wspaniałej osoby.Pani Aneto dziękuje za spełnienie pomysłu i tak szczegółowe i piękne wykonanie <3 wrócę z kolejnymi pomysłami na pewno :)
Sylwia Rybińska
Sylwia Rybińska
2019-04-24T18:37:51+0000
Przepięknie zrobione kubeczki!! A Pani Aneta przesympatyczna , życzliwa z mega talentem !!! Gorąco polecam! A ja wrócę już niedługo po kolejne Cuda! 😘😊
Kinga Arkuszewska
Kinga Arkuszewska
2019-04-18T04:44:09+0000
Filiżanka wspaniała zgodnie z oczekiwaniami. Pani Aneta przeurocza, doskonały kontakt i profesjonalne doradztwo. Cóż więcej dodać, aż się wracać chce po następny produkt.
Kamila Kasiuk
Kamila Kasiuk
2019-04-11T07:27:22+0000
Filiżanka jest cudowna, a Pani Aneta to przesympatyczna osoba który tworzy swoje cuda z pasją 🙂. Dba o każdy detal i profesjonalne zapakowanie. Z całego serca polecam!
Joanna Fellmann
Joanna Fellmann
2019-04-02T20:44:43+0000
Filiżanka, którą zamówiłam na żywo jest jeszcze piękniejsza niż na zdjęciach! Wzór jest cudny, wykonany z ogromną dbałością o szczegóły, bardzo drobiazgowy. Paczka zapakowana i zabezpieczona perfekcyjnie, porcelana nie miała prawa się przemieścić. Osoba obdarowana była zachwycona Cieplikiem! Bardzo dziękuję Pani Aneto! 🙂 <3
Karolina Bielecka
Karolina Bielecka
2019-03-26T13:58:03+0000
Świetny kontakt z Panią Anetą! Zamówienie zrealizowane szybko i perfekcyjnie ;)Przesyłka bardzo dobrze zabezpieczona. Polecam! Ja wrócę, zdecydowanie!
Mirosław Karol
Mirosław Karol
2019-03-21T23:22:50+0000
Filiżanki z pięknym wzorem, dokładnie takim jak w zamówieniu, umieszczonym na solidnej porcelanie. Świetny pomysł na prezent dla kogoś... lub dla siebie. 🙂
Marcin Biedroń
Marcin Biedroń
2019-03-21T05:30:08+0000
Pani Aneta tworzy sztuke pelna milosci i ciepla. Moje kubeczki juz wytrzymaly ponad rok uzywane przez dzieci i myte w zmywarce. Polecam!
Anna Kita
Anna Kita
2019-03-20T21:54:53+0000
Dzięki kubkom Pani Anety każdy dzień jest piękny
Next Reviews